Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Χρειάστηκε η παράταση εντέλει για να λύσουν το ζήτημα της πρόκρισης οι δύο ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής, αφού ισχύει το πλεονέκτημα έδρας και είχε προηγηθεί το 0-0 στην Τούμπα.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει στον τελικό του ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό μετά από 8 χρόνια (2014), τότε που ο ΠΑΟ πήρε το κύπελλο συντρίβοντας τους Θεσσαλονικείς με 4-1. Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός προγήθηκε στο 105′ με τον Ελ Αραμπί, αλλά λίγα λεπτά αργότερα (108′) ισοφαρίστηκε από τον Τσολάκ, που ήταν και ο ήρωας του αγώνα. Εμφανής η απογοήτευση τόσο των οπαδών όσο και των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι σε εμφανή κάμψη το τελευταίο διάστημα, και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Λαλά (110′ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μ. Καμαρά (61′ Καρβάλιο), Μπουχαλάκης (110′ Κούντε) – Μασούρας (87′ Βαλμπουενά), Ροντρίγκες (75′ Α. Καμαρά), Τικίνιο (75′ Ελ Αραμπί)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Αουγκούστο (83′ Σβαμπ), Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (46′ Σοάρες), Μουργκ (62′ Μιτρίτσα, 83′ Τέιλορ)- Άκπομ (73′ Ολιβέιρα)

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading