Τίμησαν την Ημέρα Νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Τίμησαν την Ημέρα Νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, τίμησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο Σύλλογος Εργαζομένων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν νοσηλευτές, γιατροί και εργαζόμενοι καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης.

Ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε στο ρόλο του νοσηλευτή «που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στήριξης στον χώρο της υγείας και είναι από τους πιο αφοσιωμένους υπαλλήλους. Η νοσηλευτική αποτελεί επιστήμη και λειτούργημα».

Στο ρόλο του νοσηλευτή, τις εμπειρίες και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν αναφέρθηκαν, η Διευθύνουσα των νοσηλευτικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ευαγγελία Χαλτσωτάκη, η νοσηλεύτρια ΠΕ Ειρήνη Κοντοπού, η νοσηλεύτρια Βούλα Τρίχου από το γραφείο λοιμώξεων και ο νοσηλευτής ΜΕΘ Γιώργος Πιτσώνης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ξενοφώντας Αυγερινός, τόνισε ότι ο νοσηλευτής βγήκε νικητής μετά από μία διετή ταλαιπωρία και μάχη με τον covid19 ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στα οικονομικά αιτήματα που τέθηκαν. Τέλος, εκ μέρους των γιατρών του νοσοκομείου μίλησε ο Παθολόγος Χρήστος Σταυρέλλης τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο των νοσηλευτών στην λειτουργία του νοσοκομείου.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading