Ξεκινά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Πραγματική «μάστιγα» αποτελούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα σε κάθε γωνιά του νησιού, ακόμη και σε δασικές περιοχές, πέρα από τα οχήματα που βρίσκονται στην πόλη της Σάμου και σε περιοχές εντός των διοικητικών ορίων των Κοινοτήτων.

Ξεκινά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Από αύριο, Τετάρτη, 15 Ιουνίου, καταφθάνει στο νησί το συνεργείο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας (είχε προηγηθεί ο 2ος σχετικός διαγωνισμός αφού ο πρώτος είχε κηρυχθεί άγονος), τη διαδικασία περισυλλογής και μεταφοράς τους εκτός νησιού, όλων των οχημάτων που οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν εγκαταλείψει.

«Ακολουθείται ό,τι προβλέπει η σχετική νομοθεσία για την περισυλλογή τους και ήδη έχουμε εντοπίσει πάνω από 150 περιπτώσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Μιχάλης Μητσός. Εκτός της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και του αισθητικού μέρους, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα καταλαμβάνουν, εντός των κατοικημένων περιοχών, αρκετό χώρο στάθμευσης. Ανάλογη προσπάθεια είχε ξεκινήσει στο παρελθόν και ο πρώην ενιαίος Δήμος Σάμου.

Σαμιακό βήμα

 12 total views,  2 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock