Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για την τοποθέτηση Κατρίνη υπέρ Μηταράκη

Ο κ. Κατρίνης, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, απένειμε τα εύσημα στον κ. Μηταράκη λέγοντας πως έχει να επιδείξει θετικό έργο ως Υπουργός.

Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για την τοποθέτηση Κατρίνη υπέρ Μηταράκη

Η δήλωση Κατρίνη προσβάλει βάναυσα τους κατοίκους των νησιών μας και ειδικά της Χίου και τους αγώνες τους ενάντια στην πολιτικής του κ. Μηταράκη και της κυβέρνησης για την δημιουργία νέων υπερδομών στα νησιά μας.

Του υπενθυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ για μέρες αιματοκύλιζε τα νησιά μας. Τους υπενθυμίζουμε τις πάνδημες κινητοποιήσεις για την αποτροπή της απόβασης των μηχανημάτων της κατασκευάστριας εταιρείας στη Χίο και τη Λέσβο την ημέρα των Θεοφανείων.

Σε κάθε περίπτωση, προκύπτει μείζον ζήτημα τόσο για την πολιτική στάση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο προσφυγικό-μεταναστευτικό εάν συντάσσεται κεντρικά με την αυταρχική πολιτική ΝΔ στο ζήτημα αυτό και είναι υπέρ της κατασκευής υπερδομών στα νησιά, όσο και διγλωσσίας, καθώς άλλα διακηρύσσει το κόμμα του κ. Κατρίνη στη Χίο.

Τον καλούμε να ανακαλέσει την απαράδεκτη και προσβλητική δήλωσή του. Σε άλλη περίπτωση, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση «το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο…».

 5 total views,  1 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock