Τραμπούκικη επίθεση αστυνομικών κατά των 8 απεργών μέσα στα δικαστήρια

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ικαρίας

Τραμπούκικη επίθεση αστυνομικών κατά των 8 απεργών  μέσα στα δικαστήρια

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν οι απεργοί που δικάζονταν  στις 15 Ιουνίου, κάτω από ανυπόστατες κατηγορίες. Αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα στον χώρο του δικαστηρίου ως μάρτυρες κατηγορίας, μαζί με αστυνομικούς που ήταν σε υπηρεσία, επιτέθηκαν με απρόκλητο και τραμπούκικο τρόπο, χωρίς καμία αφορμή, στους 8 εργαζόμενους καθώς έβγαιναν από την αίθουσα των δικαστηρίων, με αποτέλεσμα να σκίσουν τα ρούχα ενός από αυτούς. Την ίδια ώρα οι φασίστες κάθε είδους συμμορίας, μπαινόβγαιναν κουστουμαρισμένοι μέσα στα δικαστήρια!

Το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, εντός του χώρου του δικαστηρίου, ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Απαιτούμε την άμεση διερεύνηση και απόδοση των ευθυνών σε όσους εμπλέκονται στη συγκεκριμένη επίθεση. Η Αστυνομική Διεύθυνση και η προϊσταμένη αρχή της Εισαγγελίας είναι υπόλογες για αυτό το πρωτοφανές περιστατικό.

Πρόκειται για συνέχεια της προσπάθειας της κυβέρνησης για τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού με σκοπό να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όποιον δεν δέχεται η χώρα του να σέρνεται στον πόλεμο. Το εργατικό – λαϊκό κίνημα δεν τρομοκρατείται. Θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να παλεύει για τη Θεσσαλονίκη- λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών.

Οι εργαζόμενοι δεν μασάνε, δεν τρομοκρατούνται. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο αποφασιστικά!

Απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες για την απρόκλητη αστυνομική βία.

Εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.

 6 total views,  1 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock