Απάντηση του Βουλευτή Σάμου στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου

Απάντηση του Βουλευτή Σάμου στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου

Σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Σάμου για την αποκατάσταση του κτιρίου των Αρχείων του Κράτους στο Βαθύ:

  • Πράγματι, η κ. Υπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση χρηματοδότησης μετά από δική μας τεκμηριωμένη παρέμβαση. Και όχι βέβαια…τρομοκρατημένη από την παρέμβαση στην Βουλή του Βουλευτή Χίου.
    Επερωτήσεις στην Βουλή, γίνονται εκατοντάδες, συνεχώς και επί παντός επιστητού από την αντιπολίτευση. Είναι μια “αδάπανη” διαδικασία ενημέρωσης, που βέβαια δεν επηρεάζει την πολιτική και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης .
    Άλλωστε θα μπορούσαν τα έργα αποκατάστασης να είχαν πραγματοποιηθεί άνετα από την προηγούμενη κυβέρνηση!
  • Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δυστυχώς για αυτούς, ο Λαός της Σάμου θα αποφασίσει συγκρίνοντας με στοιχεία και όχι κραυγές και ύβρεις. Και τα στοιχεία είναι καταλυτικά υπέρ της παρούσας κυβέρνησης.

-Σχετικά με την δραστηριότητα του Βουλευτή. Ενοχλούνται προφανώς γιατί αυτή είναι συνεχής και όχι περιστασιακή . Γιατί ο Βουλευτής δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός που αυτοσκοπός του είναι μια επανεκλογή. Αλλά αμετακίνητος σκοπός του είναι η πρόοδος του τόπου και η ευημερία των πολιτών.

  • Όσον αφορά τις πρακτικές “Μαυρογιαλούρου” που προσάπτουν στο Βουλευτή, τους συμβουλεύω να κοιτάξουν εαυτούς στον καθρέφτη και κυρίως να κοιτάξουν προς την ηγεσία τους…

 8 total views,  1 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock