Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την επίσκεψή του Αλέξη Τσίπρα

Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Αλέξη Τσίπρα υποδεχτήκαμε σήμερα στο νησί και στο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την επίσκεψή του Αλέξη Τσίπρα

Ο Δήμαρχος κύριος Στάντζος τον υποδέχθηκε στην Κοινότητα Βαθέος μαζί με τον Πρόεδρο κ. Σεϊρλή, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μητσό, Διονυσίου και Βογιατζή. Εκεί επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο και το κτίριο της Κοινότητας που υπέστησαν σοβαρές βλάβες από τον σεισμό και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή και για το στάδιο αποκατάστασής τους.

Στη συνέχεια και μετά την επίσκεψή του στην πόλη της Σάμου, ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συζήτηση με τον Δήμαρχο, παρουσία του Βουλευτή Χίου κ. Μιχαηλίδη, για όλα τα θέματα του Δήμου και των δημοτών που απασχόλησαν και απασχολούν, όπως την πορεία των ενεργειών αποκατάστασης από το σεισμό, το μεταναστευτικό, την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας κ.α.

Ο κύριος Τσίπρας αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός προγράμματος ανασυγκρότησης για τη Σάμο μετά από όλες τις κρίσεις που πέρασε και στηρίζει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Samos24

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.