Το 7ο Pramnos Basketball Camp 2022

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 7ου Pramnos Basketball Camp 2022 Bogrinho!!!! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι το camp θα γίνει στις 21-22 και 23 Ιουλίου 2022, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Το 7ο Pramnos Basketball Camp 2022

​​​Πρωταρχικός μας στόχος για άλλη μια χρονιά θα είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών του basket μέσω των προπονήσεων και των άλλων δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε. Κύρια επιδίωξη είναι αυτό να γίνεται με διασκεδαστικό τρόπο που αρμόζει στην ηλικία των παιδιών κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Όλοι οι προπονητές του camp είναι πτυχιούχοι και έχουν επιλεχθεί για να διαπαιδαγωγήσουν με τις σωστές αρχές τους αθλητές.

Η επαφή και η γνωριμία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της καλαθοσφαίρισης συμπληρώνει την όμορφη θερινή εμπειρία. Φέτος μαζί μας θα είναι ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Πρίφτης, η κορυφαία Χιώτισσα διαιτητής Βάσω Τσαρούχα και διεθνής αθλητής έκπληξη!!!!! Φυσικά για άλλη μια χρονιά ο μοναδικός Γιώργος Μπόγρης.

​​​Προσπαθούμε κάθε χρόνο να αναβαθμίσουμε τον τρόπο της προπόνησης και της λειτουργίας του camp προς όφελος των συμμετεχόντων. Γι’ αυτό φέτος έχουμε θέσει επιπρόσθετα ένα ακόμα στόχο, που είναι η εξειδικευμένη και λεπτομερής προπόνηση στα μεγαλύτερα παιδιά με μια σειρά από ασκήσεις που θα γίνουν από επαγγελματίες προπονητές και γυμναστές υψηλού επιπέδου. Καθημερινά η προπόνηση θα διεξάγεται από τον προπονητή του Παναθηναικού Γιώργο Βόβορα και τον πρώην βοηθό της Maccabi Tel Aviv και του Ολυμπιακού Βασίλη Γεραγωτέλλη. Υπέυθυνος για την εκγύμναση των παικτών θα είναι ο γυμναστής της ΑΕΚ BC Στράτος Τσαμπής.

​​​Ενότητες για σωστή διατροφή, θέματα αθλητικής ψυχολογίας, παρουσίαση video για την διδασκαλία των τεχνικών δεξιοτήτων και πρακτικές εκμάθησης πρώτων βοηθειών ολοκληρώνουν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Αγώνες 3on3 και διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλά δώρα και έπαθλα θα δοθούν στα παιδιά.

Ελάτε να επισκεφθείτε το όμορφο νησί της Ικαρίας και να παίξουμε μπάσκετ μαζί!!!!! Σας περιμένουμε!!!!!!!!

Facebook event

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock