Ένας χρόνος από τη φωτιά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη φωτιά που ξέσπασε στις 4:30 τα ξημερώματα στον αγροτικό συνεταιρισμό στον Μεσότοπο της Λέσβου και είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοσχερώς το κεντρικό κτίριο με τις ζωοτροφές.

Ένας χρόνος από τη φωτιά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Μετά από 365 ημέρες από την καταστροφή μας με ταπεινότητα, ευθύνη, πάθος, δύναμη, ομόνοια, θέληση, πείσμα και πολλές ώρες εργασίας είμαστε εδώ, τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Μάνος Κωνσταντιδέλλης και προσθέτει ξανά από την αρχή στήσαμε τις καταστραμμένες εγκαταστάσεις και παράλληλα στήσαμε την νέα τυροκομική μονάδα του Συνεταιρισμού μας Ο Συνεταιρισμούς Μεσοτόπου είναι φάρος ανάπτυξης προόδου και δημιουργίας.

Ο κ. Κωνσταντιδέλλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν κοντά στον Συνεταιρισμό και στην προσπάθεια του να ξανασταθεί στα “πόδια” του, αλλά και σε όλους εκείνους τους ανώνυμους συκοφάντες – λασπολόγους μην έχοντας το θάρρος κρύβονται σαν τυφλοπόντικες με ουρές φιδιών βγάζοντας κακία, μίσος, φθόνο και δηλητήριο, μας πείσμωσαν ακόμα περισσότερο ( εδώ η κόλαση και ο παράδεισος). Η απάντηση μας είναι οι πράξεις και τα έργα μας. Δεν έφυγε κανένας, δεν εγκατέλειψε κάνεις το “πλοίο” την ώρα της κρίσης, σταθήκαμε όρθιοι (Διοίκηση-Μέλη μια γροθιά) κρατώντας το τιμόνι και οδηγούμε με ασφάλεια σε “ήρεμες θάλασσες” τον Συνεταιρισμό μας υπηρετώντας αρχές και αξίες του συνεταιρίζεσθαι. Είμαστε ακόμα ζωντανοί!Αρκεί να έχουμε Υγεία!

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock