Ικαρία: Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 17χρονου που αγνοείται στη θάλασσα

Μεγάλη επιχείρηση με πλωτά και εναέρια μέσα βρίσκεται σε εξέλιξη το βράδυ για τον εντοπισμό 17χρονου κολυμβητή που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας.

Ικαρία: Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 17χρονου που αγνοείται στη θάλασσα

Αγνοείται από το απόγευμα ένας 17χρονος που κολυμπούσε μαζί με φίλο του, συνομήλικο, στη θαλάσσια περιοχή Κυπαρίσσι της Βορείου Ικαρίας. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονος κυματισμός και 7 μποφόρ εδώ και δύο σχεδόν μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δεύτερος νεαρός δυσκολευόταν να βγει στην παραλία και ο 17χρονος τον βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια, κάτι που έγινε εφικτό, αλλά στην συνέχεια χάθηκε ο ίδιος προφανώς λόγω ρευμάτων. Ο δεύτερος νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο του νησιού έχοντας αποφύγει τα χειρότερα αλλά με ισχυρό σοκ.

Στις έρευνες συμμετέχει το Λιμενικό Σώμα με το Λ.Σ. 930 ένα αλιευτικό και η Πολεμική Αεροπορία με 1 ελικόπτερο το οποίο πριν από λίγο τις 21:30 αποχώρησε. Επίσης οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είναι ακροβολισμένοι σε μεγάλη ακτίνα της ακτογραμμής συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου.

Πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading