Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τη νέα σχολική χρονιά

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους, σήμερα Δευτέρα, 12 Σεπτμβρίου, η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου βρέθηκε κοντά στους μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Εκπαιδευτικούς. Τον περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη εκπροσώπησε στον καθιερωμένο Αγιασμό στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης ο αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Παναγιώτης Χριστόφας.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, με αφορμή τη σημερινή ημέρα έναρξης του νέου κύκλου μάθησης και γνώσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ημέρα της έναρξης του νέου σχολικού έτους κάθε χρόνο σηματοδοτεί για τον κάθε μαθητή και μαθήτρια, για κάθε εκπαιδευτικό, ένα νέο ταξίδι στην εμπειρία της μάθησης, «γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις», μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των μαθημάτων στο τέλος του έτους.

Τότε η εκλεκτή συγκίνηση στο πνεύμα και το σώμα, οι προκλήσεις, οι προσπάθειες και μικρές νίκες, θα σας φέρουν στον προορισμό, την Ιθάκη του καθενός εξ υμών. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε ως ύψιστο καθήκον να υποστηρίξουμε και να διασφαλίσουμε το ταξίδι σας μέχρι να φθάσετε στο προορισμό σας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αποτελεσματική Εκπαίδευση, Παιδεία και Μόρφωση, όπως πράττουμε άλλωστε εξ αρχής της θητείας μας.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.»

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.