ΓΓ ΚΚΕ: Το ΚΚΕ, στο σχολείο, στη γειτονιά θα είναι δίπλα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς

Καλή σχολική χρονιά, δημιουργική και αγωνιστική σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης, ευχήθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του για το άνοιγμα των σχολείων.

ΓΓ ΚΚΕ: Το ΚΚΕ, στο σχολείο, στη γειτονιά θα είναι δίπλα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς

Σημείωσε πως το ΚΚΕ, στο σχολείο, στη γειτονιά θα είναι δίπλα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς καλώντας τους να περπατήσουμε τον δρόμο του σύγχρονου σχολείου για όλους.

Αναλυτικά:

«Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, αγωνιστική σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης.

Στους μαθητές που θέλουν να βρουν απαντήσεις στα μεγάλα γιατί της εποχής μας.

Στους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να βάζουν φιλόδοξους στόχους, να τους παλεύουν.

Στους εκπαιδευτικούς που θέλουν να τιμήσουν το ρόλο τους, να διαπαιδαγωγήσουν τη νέα γενιά με τις αξίες της γνώσης, της αλήθειας, της αλληλεγγύης.

Σε αυτά τα μεγάλα “θέλω” δεν είναι μόνοι τους. Το ΚΚΕ, στο σχολείο, στη γειτονιά θα είναι δίπλα τους, για να γίνει επιτέλους το αυτονόητο και λογικό. Κάθε σχολική χρονιά να δυναμώνει την ελπίδα για το καλύτερο, για την ουσιαστική πρόοδο. Όχι το άγχος για το αν θα βγει κι αυτή η χρονιά που φέτος προμηνύεται πολύ δύσκολη για το λαό μας και τα παιδιά του και όχι για τους λίγους που χαίρονται τον πλούτο που παράγουν οι πολλοί.

Τον γερασμένο δρόμο του σχολείου για λίγους κι εκλεκτούς, τον ξέρουμε. Καιρός να περπατήσουμε τον δρόμο του σύγχρονου σχολείου για όλους και για όλες».

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.