Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2

Μία βολίδα του Λιβάι Γκαρσία στο ξεκίνημα της επανάληψης (48′) και μια κεφαλιά του ντεμπιτάντ Μουκουντί (με παρεμβολή του Μλάντεντ στο 75′) επέτρεψαν στην ΑΕΚ που ήταν καλύτερη να επιστρέψει στα τρίποντα στο Αγρίνιο και να προσπεράσει τον μαχητικό Παναιτωλικό, που είχε τις στιγμές του αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε.

Η ΑΕΚ με αυτό το σκορ που τις δίνει ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ, θα υποδεχτεί στην Νέα Φιλαδέλφεια, στον πρώτο επίσημο αγώνα που θα γίνει στο νέο της γήπεδο τον Ιωνικό. Ένα παιχνίδι που ανεξαρτήτως σκορ και εξέλιξης θα έχει έναν ιστορικό χαρακτήρα. Η ΑΕΚ χρειαζότα αυτή την νίκη μετά την ήττα που υπέστη από τον ΠΑΟ στο πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της χρονιάς αυτής.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης – Μλάντεν (81’ Μάρτενσον), Ντουάρτε (λ.τρ. 61’ Κολοβός), Ντίας – Σενγκέλια (73’ Φλόρες), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέδρο), Νταγκό (61’ Μόρσεϊ).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (73’ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (λ.τρ. 46’ Μουκουντί), Χατζισαφί, (65’ Μοχαμάντι) Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (83’ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον (65’ Άμπραμπατ).

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading