Για να έχεις πρίγκιπα πρέπει να έχεις και βασιλιά

Έχει προκαλέσει σάλο η ανάδειξη του Παύλος γιού του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου σε πρίγκιπα της Ελλάδος από το BBC. Ο Παύλος πήγε να μιλήσει για την Βασίλισσα, συγγενή του, στο Αγγλικό κανάλι και στο super έγραφε «HRH Pavlos, Crown Prince of Greece» (HRH=His Royal Highness),δηλαδή η Αυτού βασιλική μεγαλειότητα, πρίγκιπας της Ελλάδος.

Για να έχεις πρίγκιπα πρέπει να έχεις και βασιλιά

Το τι είπε ο συγγενής της Βασίλισσας δεν μας ενδιαφέρει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει οτιδήποτε, το BBC όμως θα έπρεπε να ξέρει ότι από το 1974 μέχρι σήμερα έχουμε πρώην ή τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο και παιδιά, εγγόνια κ.τ.λ. του πρώην βασιλιά της Ελλάδος. Δεν υφίσταται λοιπόν αυτός ο τίτλος, αλλιώς εαν έχουμε επανάληψη αυτού που έκανε ο πατέρας του πρωθυπουργού το μακρινό 1993, που η περιουσία του Ελληνικού λαού κατέληξε σε κουτιά. Μιλάμε για το ριφιφί στο Τατόϊ.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, πρόκειται για λάθος του δημόσιου καναλιού της Μ.Βρετανίας ή για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε. Θα μας φέρουν βασιλιά από την πίσω πόρτα κοινώς? Ελπίζουμε πως όχι, πάντως το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης με μια μικρή έρευνα διαπιστώσαμε ότι το Crown prince of Greece είναι όρος που έχει υϊοθετηθεί από το wiki (Αγγλική έκδοση).

One thought on “Για να έχεις πρίγκιπα πρέπει να έχεις και βασιλιά

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock