Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Πλήρης η εγκατάλειψη του νοσοκομείου Σάμου με ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ»

Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Πλήρης η εγκατάλειψη του νοσοκομείου Σάμου με ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ»

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής, προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος στο χώρο της υγείας.«Τα ζητήματα σοβαρής υποβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας στο νησί της Σάμου, αλλά και όλων των νησιών μας, τα έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.

Τα έχουμε αναδείξει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και στον δημόσιο λόγο γενικότερα. Συχνές είναι οι επισκέψεις μας στο νοσοκομείο Σάμου, τις οποίες πραγματοποίησα ως βουλευτής, αλλά και μαζί με τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθό, όπως και με τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη επίσκεψή μας στη Σάμο.

Η εγκατάλειψη του νοσοκομείου Σάμου είναι πλήρης, με τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και κρίσιμες ιατρικές ειδικότητες.

Οι πολίτες της Σάμου και των νησιών οφείλουν να διεκδικήσουν αγωνιστικά το δικαίωμα στην αξιοπρεπή δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους και να απομονώσουν όλους εκείνους που λειτουργούν ως εντελλόμενοι κομματάρχες και υπερασπιστές της κυβερνητικής πολιτικής.

Απογοητευτική και η στάση του τοπικού βουλευτή και συνάδελφου ιατρού κ. Στεφανάδη, ο οποίος διαπίστωσε με σχετικό δελτίο τύπου ότι η υγεία είναι σημαντικό θέμα και πως στη Σάμο έγινε σεισμός, βλέποντας παντού πολιτικούς υποκινητές. Συμφωνούμε κ. συνάδελφε. Η κατάσταση στο νοσοκομείο δεν είναι άθλια· είναι τρισάθλια και στηρίζεται μόνο από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων. Και γι’ αυτήν την κατάσταση η κυβέρνησή σας δεν έκανε τίποτα!»

Σαμιακό βήμα

One thought on “Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Πλήρης η εγκατάλειψη του νοσοκομείου Σάμου με ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ»

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock