Κύπρος – Ελλάδα 1-0

Η εθνική μας γνώρισε την πρώτη της ήττα για τον θεσμό του Nations league σε έναν αγώνα που για την ίδια ήταν αδιάφορος, αφού είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Εθνική ελλάδος πέρα από την ήττα εισέπραξε και το πρώτο της γκολ στον όμιλο.

Κύπρος – Ελλάδα 1-0

Το γκολ για την ομάδα της Κύπρου μπήκε από τον Τζιώνη στο 18′. Η εθνική της Κύπρου έτσι απέκτησε πιθανότητες για την 3η θέση, αφού βρίσκεται σε ισοβαθμία με την εθνική Βορείου Ιρλανδίας. Έτσι υπάρχει πιθανότητα να μην υποβιβαστεί. Όλα θα κριθούν στην επόμενη αγωνιστική, όπου οι Κύπριοι θα παίξουν με τους Κοσσοβάρους και η εθνική μας με την εθνική της Βορείου Ιρλανδίας. Η Κύπρος πρέπει να κερδίσει και η εθνική είτε να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία. Για την εθνική Ελλάδος πάντως ο Φούντας σημείωσε γκολ στο 63′ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η βαθμολογία του ομίλου

ΘΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓ.ΥΓ.ΚΔΙΑΦ
1ΕΛΛΑΔΑ125401716
2ΚΟΣΟΒΟ6520367-1
3ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ5512267-1
4ΚΥΠΡΟΣ5512237-4

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Κύπρος: Παναγή – Ανδρέου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Ιωάννου Ν. (75’ Αντωνιάδης) – Χάμπος Κυριάκου, Κάστανος (75’ Γκόγκιτς), Αρτυματάς – Λοΐζου, Σωτηρίου (75’ Κακουλλής), Τζιωνής.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Σιώπης (46’ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (78’ Χατζηγιοβάνης) – Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας (78’ Αλεξανδρόπουλος) – Δουβίκας (46’ Φούντας)

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading