Κοινή συνέντευξη τύπου Συλλόγων της ΕΛΜΕ και της ΔΟΕ

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) μαζί με συλλόγους ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) θα δώσει από κοινού συνέντυξη τύπου στα γραφεία της ΔΟΕ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις των συλλόγων της μέσης και τη πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τα ζητήματα παιδείας.

Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί και διαδικτυακά. Στην συνέντευξη θα γίνει παρουσίαση της πρότασης διεκδίκησης και αγώνα για τα ζητήματα των μισθών, των όρων διαβίωσης και εργασίας των εκπαιδευτικών, της λειτουργείας των σχολείων, της κλιμάκωσης της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και την απόπειρα να μπουν στο γύψο τα σωματεία και η δράση τους.

Το τι θα πασουσιαστεί μας το δίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας-Φούρνων στο παρακάτω κείμενο.

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading