Οι δυο κατηγορούμενοι παιδοβιαστές ενώπιον της δικαιοσύνης

Οι δυο κατηγορούμενοι παιδοβιαστές ενώπιον της δικαιοσύνης

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό 12 χρονου κοριτσιού στον Κολωνό βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς δικηγόρο, αφού οι δυο δικηγόροι που κλήθηκαν από κατάλογο διορισθέντων από την 33η ανακρίτρια, αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση του Ηλία Μίχου και του Γιάννη Σοφιανιδη.

Ένας τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τη δικαστική λειτουργό, δήλωσε επίσης ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπεράσπισή τους. Οι δυο κατηγορούμενοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής και έτσι δεν έδωσαν στοιχεία που αφορούν τον βιασμό της 12χρονης. Ωστόσο ο 42 χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί και ότι συνευρέθηκε μαζί του για πάνω από μια φορές έναντι αμοιβής. Αμοιβής που την έδινε στην ίδια την κοπέλα και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Οι δυο τους όμως αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που έχουν να κάνουν με βιασμό, εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία. Σε αυτές τις κατηγορίες και οι δύο απάντησαν δια της σιωπής.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης πάντως, Ασπασία Ταραχοπούλου, ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης από τους κατηγορούμενους. Μια γυναίκα ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής πάντως έχει δώσει κατάθεση ότι το παιδί εκδιδόταν στον οίκο της. Η 12 χρονη σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής υποστηρίζει πως το κορίτσι πήγαινε με επώνυμους πελάτες και ότι την εξέδιδε ο 53χρονος.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη έφτασε σήμερα στην ανακρίτρια για να καταθέσει ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος πήγαινε την 12χρονη στον οικο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι για να συναντιέται με επώνυμους πελάτες. Η ανακρίτρια την παρέπεμψε να πάει να καταθέσει στη ΓΑΔΑ.

Δείτε όσα είπε

Πληροφορίες από το πρώτο θέμα

Loading

One thought on “Οι δυο κατηγορούμενοι παιδοβιαστές ενώπιον της δικαιοσύνης

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.