Εργαστήριο υδροπονικής Κάναβης στην Ικαρία

Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο ένας 51χρονος στο νησί μας. Το σπίτι που γίνόταν η καλλιέργεια είχε ιδώτη μια 79χρονη.

Εργαστήριο υδροπονικής Κάναβης στην Ικαρία

Η 79χρονη ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδεά το τι γινόταν στο σπίτι που νοίκιαζε. Όταν είδε τους αστυνομικούς να έρχονται προς την ιδιοκτησία της ταράχτηκε. Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα του φιλοξενούμενου και οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν. Όμως, εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω του έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο.

Στον χώρο βρέθηκαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης, 16 βέργες για την στήριξή τους, δύο λαμπτήρες φωτισμού και θέρμανσης, δύο χρονοδιακόπτες παροχής ρεύματος, μία συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, ένα αερόθερμο και διάφορα άλλα σύνεργα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Επίσης μέσα στο σπίτι υπήρχαν και δυο μαχαίρια. Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν και ο 51χρονος χασισοκαλλιεργητής αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πρώτο θέμα

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock