Ντόρα Μπακογιάννη: Άργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γεμάτη από πολιτικά μηνύματα ήταν η παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη αναφορικά με το σκάνδαλο Πάτση, με την βουλευτή και πρώην υπουργό Εξωτερικών να αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Ντόρα Μπακογιάννη: Άργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, προσπάθησε αρχικά να δείξει ότι ο πρωθυπουργός δεν φέρει καμία ευθύνη. «Δεν τον ξέρει τον Μητσοτάκη ο Πάτσης, δεν υπάρχει θέμα» τόνισε. Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι δεν θα έπρεπε ο Ανδρέας Πάτσης να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς ήταν «γνωστό μπουμπούκι», η ίδια απάντησε: «Μπορούσε να είναι στα ψηφοδέλτια, από την ώρα που θα σταματούσε κάθε είδους τέτοια δραστηριότητα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορούσε να επιλέξει τη δόξα, για να το πω ωμά, και όχι τα χρήματα. Από την ώρα που αυτό δεν έγινε, ναι με καθυστέρηση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν για αυτό».

Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι το θέμα ξέφυγε από τη ΝΔ και επέρριψε ευθύνες για αυτό στα… αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ. «Είναι αλήθεια όταν έχεις αντιπολιτευόμενα έντυπα που μεγεθύνουν το κάθε τι και παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, πολλές φορές μπορεί να έχουν πει κάτι σωστό και να σου ξεφύγει. Αυτό έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως. Από την ώρα που το αντιλήφθηκε προχωράει στην πλήρη έρευνα, στην πλήρη διαλεύκανση του θέματος και ταυτόχρονα διαγράφηκε ο κ. Πάτσης από τη ΝΔ», δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη.

Documento

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.