Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του, που επικοινωνόυσε με τη 12χρονη

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε άνθρωπος που επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τη 12χρονη στον Κολωνό, την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το που έμαθε το γεγονός διέγραψε άμεσα τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που επικοινωνόυσε με τη 12χρονη

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικη΄ανακοίνωση για το θέμα αναφέρει ότι για τη δραστηριότητα αυτού του μέλους του κόμματος ενημερώθηκε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έτσι προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην διαγραφή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για την υπόθεση αυτή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock