Στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου ο Ν. Μηταράκης

Αγιασμός θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου, 5/11 στις 10.30 π.μ., για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου.

Στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου ο Ν. Μηταράκης

Τον αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ενώ θα παραστεί και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου- βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης.

Σειρά συναντήσεων Ν. Μηταράκη

Πριν τον αγιασμό του Κολυμβητηρίου, που να θυμίσουμε μία μέρα πριν την ολοκλήρωση των εργασιών τραυματίστηκαν από πτώση δύο εργάτες, ο υπουργός Νότης Μηταράκης θα συμμετέχει σε σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο με το Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Χίου, Κυριάκο Ζωάνο, σχετικά με το Τελωνείο της Χίου. Βασικό θέμα θα είναι η πορεία του έργου που αφορά στην επισκευή, καθώς και η αναβάθμιση και διαμόρφωση των υπαρχόντων κτηριακών εγκαταστάσεων του συνοριακού σημείου διέλευσης Λιμένα Χίου.

Μετά τον αγιασμό, περί τις 11.15 π.μ., ο Υπουργός θα επισκεφθεί το εργοτάξιο στην οδό Ιωάννου Χρήστου παράλληλο του αεροδρομίου.

Ενώ στις 12,00 το μεσημέρι θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον αγιασμό των θεμελίων του πρώτου ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο νησί της Χίου από την οικογένεια Καλλιμασιά.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.