Συμβολική κατάληψη για το “λουκέτο” στην Εθνική Τράπεζα Μολύβου

Δυναμική κινητοποίηση από τους κατοίκους του Μολύβου με την συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, από νωρίς το πρωί, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, κατά της απόφασης της διοίκησης της ΕΤΕ για κλείσιμο του υποκαταστήματος Μολύβου.

Συμβολική κατάληψη για το “λουκέτο” στην Εθνική Τράπεζα Μολύβου

Κάτοικοι και φορείς ζήτησαν να παραμείνει το υποκατάστημα της ΕΤΕ, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους όχι μόνο του Μολύβου αλλά και εννέα ακόμα χωριών, καθώς και επισκεπτών στην πλέον τουριστική περιοχή της Λέσβου.

Την απόφαση για την πραγματοποίηση της κινητοποίησης πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, καθώς υπήρξε η τελική απόφαση της τράπεζας για οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος της, στις 18 Νοεμβρίου. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης, οι αντιδήμαρχοι, Αφροδίτη Βατή και Κωνσταντίνος Πάππος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μήθυμνας Ανδριώτη, ο Συντονιστής Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, Θέμης Καμμένος, ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου Νίκος Μόλβαλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής, Βαγγέλης Χαλκοδέμων καθώς και πλήθος κατοίκων και τουριστών.

Αποφασίστηκε η επόμενη κινητοποίηση να πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, ενώ υπήρξε κάλεσμα προς τους κατοίκους ν’ αποσύρουν του λογαριασμούς τους από την Εθνική Τράπεζα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock