Έρχεται νέα λίστα παρακολουθήσεων

Από τη Σύνταξη

Σύμφωνα με προαναγγελία δημοσίευσης της εφημερίδας Documento, αυτή την Κυριακή έρχεται νέα λίστα με πρόσωπα που παρακολουθούνταν με κακόβουλα λογισμικά ή άλλα μέσα.

Έρχεται νέα λίστα παρακολουθήσεων

Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όυτε τα ονόματα που θα δωθούν την δημοσιότητα, ούτε προφανώς και τα στοιχεία που υπάρχουν, ωστόσο λίγο μετά την προαναγγελία της λίστας ήρθε μια δημοσίευση της εφημερίδας Μακελειό, όπου ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος αποκαλύπτει πως ήρθε σε επαφή με συνεργάτη της εφημερίδας Documento, όπου του δήλωσε ότι στη λίστα αυτή βρίσκεται και το όνομα του. Κάτι βέβαια που δε μας κάνει εντύπωση από τι στιγμή που η εφημερίδα Μακελειό και ο ίδιος ο δημοσιογράφος έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο της συγκεκριμένης κυβέρνησης και να θυμίσουμε ότι έχει πέσει και θύμα δολοφονικής επίθεσης, όπου ο ίδιος ο δημοσιογράφος δείχνει ότι πίσω από αυτή βρίσκεται το ίδιο το Μαξίμου.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε, αφού δεν έχουμε πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία. Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κανείς από τα πρόσωπα που ήταν στην πρώτη λίστα που δόθηκε από την συγκεκριμένη εφημερίδα, δεν διέψευσε. Μια μικρή ματιά στα ΜΜΕ επιβεβαιώνει αυτό που λέμε. Ζούμε λοιπόν ένα περίεργο και τοξικό περιβάλλον και αν δεν το κάνει η κυβέρνηση, τουλάχιστον η δικαιοσύνη πρέπει να δώσει απαντήσεις. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε για να κρατήσουμε και την κατάλληλη απόσταση από τα γεγονότα ότι στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας κλήθηκαν ο Δημητριάδης, ο Λαβράνος, ο Μπίτζιος και ο πρώην πράκτορας της Μοσάντ, Ταλ Ντίλιαν σύμφωνα με ρεπορτάζ που αλιεύσαμε από την εφημερίδα Documento.

Η συνεδρίαση όπου θα εξεταστούν τα παραπάνω πρόσωπα θα γίνει πάλι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα τέλη Νοεμβρίου. Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σε επόμενα ρεπορτάζ.

One thought on “Έρχεται νέα λίστα παρακολουθήσεων

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock