Ηλιόπουλος:Οι αποκαλύψεις για το Predator επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσε η αποκάλυψη «βόμβα» ότι η κυβέρνηση αγόρασε το Predator αντί 7 εκατ. ευρώ λίγο μετά τις εκλογές. Ο Νάσος Ηλιόπουλος τονίζει ότι επιβεβαιώνεται τόσο η ενοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και η επιχείρηση συγκάλυψης που έκανε και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Ηλιόπουλος:Οι αποκαλύψεις για το Predator επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «οι νέες αποκαλύψεις του insidestory.gr, σύμφωνα με τις οποίες η αγορά του Predator “κρύφτηκε” μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ και πως το κακόβουλο λογισμικό λειτουργούσε σε χώρο που ελέγχει η ελληνική κυβέρνηση, επιβεβαιώνουν απλά την ενοχή Μητσοτάκη.

Επιβεβαιώνουν ωστόσο και ότι ο δήθεν έλεγχος που έκανε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας υπό τον στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, κ. Μπίνη, στις εταιρίες Intellexa και Krikel χωρίς καν να ελέγξει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ήταν προσχηματικός και επί της ουσίας ακόμα ένα λιθαράκι στην επιχείρηση συγκάλυψης».

«Κατά τα λοιπά, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει πως ακόμα “ψάχνει” τους ιδιώτες που εμπορεύονται και χρησιμοποιούν το Predator. Δεν έχει παρά να κοιτάξει στον καθρέφτη του» καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Αυγή

One thought on “Ηλιόπουλος:Οι αποκαλύψεις για το Predator επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock