Τo ΕΣΥ καταρρέει, οι αναστολές καλά κρατούν….

Γράφει η Αγγελική Παπαζάνη, φιλόλογος

Τo ΕΣΥ καταρρέει, οι αναστολές καλά κρατούν….

Είναι πλέον εμφανές ότι  το Εθνικό Σύστημα Υγείας εισέρχεται βαριά τραυματισμένο σε έναν δύσκολο χειμώνα. Η πανδημία σε συνδυασμό με αποφάσεις «μη δημοφιλείς» και πολιτικές που εμφανίστηκαν ότι «προασπίζουν» τη δημόσια  υγεία οδήγησαν αναπόφευκτα σε μία κατάρρευση  που απειλεί …

Απειλεί πρωτίστως τη δημόσια υγεία στο όνομα της οποίας ομνύονται αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάρρευση.

Απειλεί  τον δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας.

Απειλεί τη ζωή καθενός από τους πολίτες που βλέπει μπροστά στα μάτια του να γκρεμίζεται ένα οικοδόμημα που πρόσφερε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας παρά τις όποιες παθογένειες.

Ο Ελληνικός λαός  τα κρίσιμα αυτά χρόνια στερείται εκτός των άλλων και τις πολύτιμες υπηρεσίες εμπειρότατου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εξειδικευμένου διοικητικού και τεχνικού προσωπικού που αναιτίως και αντιεπιστημονικώς είδαν την πόρτα της εξόδου. Για το καλό τους πάντα!

Ποιος ξεχνά τις εκκλήσεις των κατοίκων της Λέσβου που είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε σπουδαίους γιατρούς που τέθηκαν σε αναστολή; Ποιος ξεχνά τον σπαραγμό της μάνας που ήλπιζε στη σωτηρία του γιού της από τον κορυφαίο των κορυφαίων Ευρ.Μπαϊραμίδη, το χειρουργικό επίτευγμα του οποίου τον κατέστησε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο; Ποιος μπορεί να αγνοήσει ότι χιλιάδες ασθενείς έμειναν χωρίς τον θεράποντα ιατρό τους; 

Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω! Μόνο  μπροστά μπορεί να πάει. Και επειδή υπάρχει σε εξέλιξη ένας πρωτόγνωρος μαραθώνιος σωτηρίας ανθρωπίνων ζωών, οι διοικούντες έχουν την υποχρέωση να λειτουργήσουν προς το συμφέρον του λαού. Με αποφάσεις που και δημοφιλείς θα είναι και απόλυτα ορθές και νόμιμες!

Τις αναμένουμε, λοιπόν, αυτές τις αποφάσεις! Αναμένουμε  την επιστροφή των σε αναστολή υγειονομικών στις εργασίες τους!  Για το καλό ολόκληρου του λαού!

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock