Κατάθεση Στεφάνων από ΚΚΕ και ΚΝΕ στο Πολυτεχνείο

Κατάθεση Στεφάνων από ΚΚΕ και ΚΝΕ στο Πολυτεχνείο

Με τα συνθήματα «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» και «50 χρόνια ΚΝΕ γερή και μαζική, και τώρα και πάντα στην πρώτη τη γραμμή», να ακούγονται δυνατά, αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κατέθεσαν, σήμερα το πρωί, στεφάνια στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Εκ μέρους του ΚΚΕ το στεφάνι κατέθεσε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αττικής. Εκ μέρους της ΚΝΕ το στεφάνι κατέθεσε ο Γραμματέας του Κεντρικού της Συμβουλίου, Νίκος Αμπατιέλος.

Το Πολυτεχνείο διδάσκει ότι ο αρνητικός συσχετισμός μπορεί να ανατραπεί

Μετά την κατάθεση του στεφανιού στο μνημείο ο Θ. Χιώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου διδάσκει ότι στον δρόμο του ανυποχώρητου, μαζικού αγώνα γράφεται η Ιστορία, ανατρέπεται ο αρνητικός συσχετισμός, κερδίζεται το δίκιο, ενάντια στην αναμονή και τις ψευδαισθήσεις ότι με “κινήσεις κορυφών” μπορεί να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής του λαού και της νεολαίας.

Γι’ αυτό ο εορτασμός είναι ένας ακόμη κρίκος στην εργατική – λαϊκή πάλη και διεκδίκηση, πολύ περισσότερο σήμερα που δυναμώνει η ανάγκη του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στη συμμετοχή -με κάθε και με οποιονδήποτε τρόπο- της χώρας μας σε αυτόν.

Όλοι και όλες αύριο στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στην πρεσβεία των ΗΠΑ». 

Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου εμπνέουν τη νεολαία

Ο Γραμματέας του ΚΣ της Οργάνωσης, Νίκος Αμπατιέλος, δήλωσε:

«Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν ζωντανά, πιο επίκαιρα από ποτέ και μπορούν να εμπνεύσουν τη νεολαία σήμερα να αγωνιστεί ενάντια σε αυτό το βάρβαρο, σάπιο, εκμεταλλευτικό σύστημα, πάντα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, που είναι εγγύηση και δύναμη για αυτόν τον αγώνα».

902

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock