ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι ο Τραμπ των Βαλκανίων

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει προκαλέσει ο οχετός ακροδεξιών ύβρεων από στελέχη της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι ο Τραμπ των Βαλκανίων

Σε ανακοίνωσή του, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που «βυθίζει την ελληνική κοινωνία στην ανέχεια», «βυθίζει τη δημοκρατία στον ζόφο των υποκλοπών». 

«Τώρα που πλησιάζει το πολιτικό του τέλος, έχει αποφασίσει να βυθίσει και την πολιτική αντιπαράθεση στον οχετό των ακροδεξιών ύβρεων. Και βγάζει μπροστά τους κατάλληλους για τη βρώμικη δουλειά» σημειώνει. 

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αδ. Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται υβρίζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση και χθες δεν δίστασε να προσβάλει με άθλιο τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα, ο Δ. Μαρκόπουλος επιτέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με ύβρεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο χαρακτηρίζοντάς τον ανόητο, αφού προηγουμένως είχε πει αδιανόητα ψεύδη για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. 

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει δυο επιλογές. Ή θα αποδοκιμάσει ευθέως τα στελέχη του. Ή θα επιβεβαιώσει ότι όλα αυτά είναι πλέον η γραμμή της ΝΔ και ο ίδιος θα πάει στις εκλογές ως ο Τραμπ των Βαλκανίων» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει την ελληνική κοινωνία στην ανέχεια. Ακόμη και αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα έκαναν την εμφάνισή τους στα σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει τη δημοκρατία στον ζόφο των υποκλοπών. Έστησε ένα παρακράτος ολοκληρωτικού ελέγχου των πάντων.

Τώρα που πλησιάζει το πολιτικό του τέλος, έχει αποφασίσει να βυθίσει και την πολιτική αντιπαράθεση στον οχετό των ακροδεξιών ύβρεων.

Και βγάζει μπροστά τους κατάλληλους για τη βρώμικη δουλειά.

Ο κ. Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται υβρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και χθες δεν δίστασε να προσβάλει με άθλιο τρόπο τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μαρκόπουλος χθες σε τηλεοπτική εκπομπή επιτέθηκε με ύβρεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο χαρακτηρίζοντάς τον ανόητο, αφού προηγουμένως είχε πει αδιανόητα ψεύδη για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δυο επιλογές. Ή θα αποδοκιμάσει ευθέως τα στελέχη του. Ή θα επιβεβαιώσει ότι όλα αυτά είναι πλέον η γραμμή της ΝΔ και ο ίδιος θα πάει στις εκλογές ως ο Τραμπ των Βαλκανίων.

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock