Ο Αλέξης Τσίπρας παρόν στην πορεία του Πολυτεχνείου

Στην μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος περίπου στις 17.00 έφτασε στα Χαυτεία στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρόν στην πορεία του Πολυτεχνείου

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατέψει, διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του λαού και κυρίως μέσα από τη ψήφο».

Αυτό είναι βαθιά εγγεγραμμένο στη συνείδηση της κοινωνίας στη συνείδησή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού όσο και αν κάποιοι αναθεωρητές της ιστορίας έσπευσαν τα προηγούμενα χρόνια να το απωθήσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε μια μαζική συμμετοχή και παρουσία χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας που σπεύδουν να τιμήσουν τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σήμερα ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατεύσει, διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του ελληνικού λαού και κυρίως μέσα από την ψήφο του ελλληνικού λαού όποτε και αν στηθούν οι κάλπες για την πολιτική αλλαγή».

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock