Ενημέρωση από το ΚΚΕ για τον “ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τα επικίνδυνα σχέδια στο Αιγαίο”

Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινούν οι οργανώσεις του ΚΚΕ στο Αιγαίο προκειμένου να ενημερώσουν τους νησιώτες για «τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς στο Αιγαίο», όπως σημείωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Μυτιλήνη η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα και ο γραμματέας της τομεακής επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ Κώστας Ρήγας.

Ενημέρωση από το ΚΚΕ για τον “ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τα επικίνδυνα σχέδια στο Αιγαίο”

Με ανοιχτή επιστολή που απευθύνουν στον λαό των νησιών, στους στρατευμένους, στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι επιφορτισμένοι με την άμυνά τους, σημειώνουν ότι θέλουν να ενημερώσουν για τις πραγματικές απειλές καθώς «κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, καθησυχάζουν και αποπροσανατολίζουν το λαό από τις σοβαρές πλευρές των εξελίξεων» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

«Το ΚΚΕ δεν μένει μόνο στην παρουσίαση των μεγάλων κινδύνων που πηγάζουν από την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτή η συμμετοχή» σημείωσε η Μαρία Κομνηνάκα αναφέροντας και τις παρεμβάσεις που ανά καιρούς έχει κάνει το ΚΚΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων και των ανθρώπων που υπηρετούν το στράτευμα.

Το ΚΚΕ τοποθετείται για τους λόγους έξαρσης της τουρκικής επιθετικότητας , για την παρέμβαση ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ στην περιοχή, για το πόλεμο στην Ουκρανία , καταλήγοντας ότι «με το λαό της Τουρκίας έχουμε συμφέρον να αγωνιστούμε μαζί, για καμία αλλαγή των συνόρων και κατά της συμμετοχής των χωρών μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και συμμαχίες».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading