Για τις ελλείψεις στο γυμνάσιο του Αγίου Κηρύκου

Ο Σύλλογος γονεών του γυμνασίου του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας σε επιστολή τους προς τους αρμόδιους φορείς (υπουργείο παιδείας, δευτεροβάθμια Σάμου και Περιφερειακή δευτεροβάθμια) εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τα κενά στο σχολείο του νησιού μας.

Για τις ελλείψεις στο γυμνάσιο του Αγίου Κηρύκου

Έχουμε διανύσει τους 3 πρώτους μήνες της σχολικής χρονιάς, περίπου το 1/3, και υπάρχουν ακόμα ελλείψεις σε σχολεία, σίγουρα όχι μόνο της Ικαρίας. Μιλάμε για ελλίψεις σε καθηγητές και όχι ελλείψεις σε άλλα πράγματα. Ας διαβάσουμε λοιπόν την επιστολή των γονεών:

Έχοντας υπόψη:

1. Το έγγραφό του Συλλόγου μας προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Σάμου και Βορείου Αιγαίου (αρ. πρωτ.:24/18-10-22) στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς τα εκπαιδευτικά κενά στο Γυμνάσιο Αγ.Κηρύκου που παρουσιάζονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς έως και τώρα (τεχνολόγος, μουσική, γαλλικά).

2. Την απαντητική (;) επιστολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου (αρ.πρωτ.: Φ16/6330/4-11-22) στην οποία δεν γίνεται καμία ουσιαστική αναφορά στο πως στην πράξη θα λυθεί το ζήτημα των εκπαιδευτικών κενών.

Ζητάμε:

Σύμφωνα με τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (άρθρο 10 του Συντάγματος και άρθρο 5 του Νόμου 2690/1999) και το Άρθρο 16 του Νόμου 1599/1986 περί υπεύθυνων δηλώσεων, έχοντας ως γονείς και κηδεμόνες το έννομο συμφέρον, να μας παρουσιάσετε γραπτώς τα αποδεικτικά των ενεργειών σας για τη δήλωση των κενών των καθηγητών, που υπάρχουν στο Γυμνάσιο του Αγ. Κηρύκου κατά το τρέχον σχολικό έτος, προκειμένου αυτά να καλυφθούν.

Καταλαβαίνετε ότι στην απαντητική σας επιστολή που λέτε ότι για την τρέχουσα σχολική χρονιά «έχετε κάνει ότι έπρεπε για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων της περιοχής μας», διαψεύδεστε από τα ίδια τα γεγονότα τη δεδομένη χρονική στιγμή με τα κενά να παραμένουν.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock