Ορειβατική εκδρομή στο μυθικό βραχόκοσμο των οροπεδίων της Δυτικής Ικαρίας

Ορειβατική εκδρομή στο μυθικό βραχόκοσμο των οροπεδίων της Δυτικής Ικαρίας

Ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας την Κυριακή 27/11 διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή: Ράχες – Οροπέδια κορυφογραμμής Καστανιές – Αμμούδια – Κορυφογραμμή – Ζηζόκαμπος – Μικρό φράγμα ( Βαθές ) η οποία θα ξεκινήσει στις 08.30 από τις Καστανιές ( Τραγοστάσι ) – Συνεργείο ΣιδεροΦανούρη και θα ακολουθήσει μια κυκλική πεζοπορία 14 χλμ με ώρα επιστροφής στις 16:00.

Τα μέλη του ΟΠΣΙ μας ενημερώνουν ότι «η δυτική Ικαρία διαθέτει εξαιρετικές πεζοπορικές διαδρομές σχετικά ανεξερεύνητες μιας και από τα μέσα του 20 αιώνα και μετά άρχισε να εγκαταλείπεται η χρήση τους. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να εντάξουμε άγνωστα στο ευρύ κοινό μονοπάτια αυτής της περιοχής στο ήδη εκτεταμένο πεζοπορικό δίκτυο που φροντίζει και αναδεικνύει ο Ο.Π.Σ.Ι. Συνεχίζουμε το φετινό μας πρόγραμμα με πεζοπορική εκδρομή σε λιθόστρωτους παραδοσιακούς δρόμους και χωμάτινα μονοπάτια στα βραχώδη οροπέδια της δυτικής Ικαρίας».

Υπεύθυνος εκδρομής – Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Λευτέρης Τρικιριώτης, τηλ. 6974042417, 2275032462 ή με μήνυμα στη σελίδα του ΟΠΣΙ στο fb,

Για την εξασφάλιση θέσης στην εκδρομή θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει δήλωση συμμετοχής στα παραπάνω τηλέφωνα μέχρι και το Σάββατο 26/11 στις 16:00 το απόγευμα λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (14 άτομα). Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την κυρία και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και απώλεια αντικειμένων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://opsikarias.blogspot.com

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.