Με γκολ (64′) και ασίστ του εμβληματικού της ηγέτη, Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή επικράτησε του Μεξικό και έμεινε ζωντανή στην μάχη για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Το δεύτερο γκολ της Αργεντινής μπήκε από τον Φερνάντες στο 87′ μετά από ασίστ του Μέσι.Το Μεξικό αν και έπαιξε σχετικά καλά δεν ήταν δημιουργικό και για αυτό δεν σημείωσε γκολ.
Οι συνθέσεις
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: E. Μαρτίνες, Μοντιέλ (63’ Μολίνα), Οταμέντι, Λ. Μαρτίνες, Ακούνια, Ντε Πολ, Ροντρίγκες (57’ Φερνάντες), Ντι Μαρία (69’ Παλάσιος), Μέσι, ΜακΆλιστερ (69’ Ρομέρο), Λαουτάρο (63’ Άλβαρες).
ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Μοντές, Αραούχο, Μορένο, Κ. Άλβαρες (66’ Άλβαρες), Ερέρα, Γκουαρδάδο (λ. τ. 42’ Γκουτιέρες), Τσάβες, Γκαγιάρδο, Λοσάνο (72’ Αλβαράδο), Βέγκα (67’ Αντούνια).
Δείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες του Μουντιάλ