Αντιδρά στο νομοσχέδιο για τον χώρο της υγεία ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου

Την αντίθεση του εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για το νέο νομοσχέδιο το οποίο όπως αναφέρει, “θα είναι η ταφόπλακα για το δημόσιο σύστημα υγείας”.

Αντιδρά στο νομοσχέδιο για τον χώρο της υγεία ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου

Με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι τουλάχιστον για τα περιφερειακά νοσοκομεία θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα καθώς δεν πρόκειται ποτέ να καλυφθούν οι θέσεις που είναι μονήρης ειδικοτήτων όπως γαστρεντερολόγου, ρευματολόγου κ.α, ενώ σύμφωνα με το νομοσχέδιο ανοίγει διάπλατα η πόρτα για τον ιδιωτικό τομέα στο εθνικό σύστημα υγείας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταμάτη Φιλιππή, οι ασφαλισμένοι θα καλούνται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κλείνουν χειρουργεία και άλλες ιατρικές πράξεις κατά τις απογευματινές ώρες ή ακόμη και να καταφεύγουν στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν τις υπηρεσίες τις οποίες θα έπρεπε να έχουν δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου της Σάμου προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η μορφή διαμαρτυρίας και ποιες οι κινητοποιήσεις που ενδεχομένως θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των γενικών κινητοποιήσεων της ημέρας που θα συζητείται στη Βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock