Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών στην Σάμο

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στα γραφεία της ΔΙΠΕ Σάμου ζητώντας την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων τους.

Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών στην Σάμο

Αρχικά έθεσαν το ερώτημα στην προϊσταμένη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αλεξία Εμμανουηλίδου για το αν έχουν πραγματοποιηθεί κανονικά οι μονιμοποιήσεις των συναδέλφων τους που έχουν κλείσει διετία και διορίστηκαν στην ειδική αγωγή το 2020.

Η απάντηση που έλαβαν είναι ότι όλες οι μονιμοποιήσεις που αφορούσαν τη ΔΙΠΕ Σάμου έχουν γίνει κανονικά. Επίσης τεθηκε ερώτημα από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για το αν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας αναφορικά με την ανάκληση της μονιμοποίησης αλλά και για τη μονιμοποίηση των υπολοίπων νεοδιόριστων του 21 και 22 αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αρχοντούλη οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει η ανάκληση της μονιμοποίησης και των 27 ατόμων που έχουν διοριστεί στη Σάμο γιατί θα πρέπει να αξιολογηθούν ξανά.

“Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αρχοντούλης καθώς τόνισε ότι “όλοι αυτοί οι εκπαιδευτικοί έχουν αξιολογηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια όταν γυρίζουν ανά την Ελλάδα σε διαφορετικά σχολεία για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους”.Ζητησαν τέλος την μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων τους χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock