Στο Rockwave τον Ιούλιο του 2023 ο Robbie Williams

Ο Robbie Williams  εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε να εμφανιστεί ξανά στη χώρα μας μετά από οκτώ χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.

Στο Rockwave τον Ιούλιο του 2023 ο Robbie Williams

Ο Βρετανός σουπερσταρ κλείνει 25 χρόνια στην μουσική. Το γεγονός αυτό το γιορτάζει με ένα μουσικό υπερθέαμα στο πλαίσιο μιας σειράς μοναδικών show

Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1974 στο Στάφορντσαϊρ της Αγγλίας. Αρχισε την καριέρα του το 1990 σε ηλικία 16 ετών. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Take That από το οποίο το 1995 αποχώρησε κάνοντας σόλο καριέρα. 

Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το Life Thru a Lens και κυκλοφόρησε το 1997. Καθιερώθηκε στην Βρετανία με το τραγούδι του Angels. 

Ο 48χρονος καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει 12 σόλο δουλειές από τότε και έχει πουλήσει πάνω από 85 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως κάνοντας τον έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μ.Βρετανία και ο πιο πετυχημένος μη – λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα

Η κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, XXV, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στη Βρετανία. Κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Elvis Presley με τα περισσότερα νούμερο 1 άλμπουμ στα UK charts (13 ο Elvis, 14 ο Robbie). Μέσα από τη συνεργασία του με τον Jules Buckley, τον Guy Chambers και τον Steve Sidwell, ο Robbie αναβιώνει τα τραγούδια – σταθμούς από τη μουσική του ιστορία.

Είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος

Φάση 1: 49,50 ευρώ

Φάση 2: 55 ευρώ

Φάση 3: 60,50 ευρώ

Φάση 4: 66 ευρώ

Golden Standing: 99 ευρώ VIP (A & B): 99 ευρω

Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking.

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.