Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη από τις βελγικές αρχές η Εύα Καϊλή

Στην αρχή τα γεγονότα ήταν ρευστά, πάνω στην υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο, που ακολούθησε και η διαγραφή της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Εύα Καϊλή που αρχικώς προσήχθη στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη.

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη από τις βελγικές αρχές η Εύα Καϊλή

Είχαμε πει και στο προηγούμενο Post ότι εαν και εφόσον πιαστεί στα πράσα η Ευρωβουλευτής δεν ισχύει η Ασυλία της. Αυτό λοιπόν που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, όπου αναφέρει ότι:

«Η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής». Το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλείται πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η βελγική Le Soir, που είχε φέρει πρώτη στο φως την σύλληψη τόσο των τεσσάρων υπόπτων για την ίδια υπόθεση νωρίτερα την Παρασκευή. «Υποψίες διαφθοράς για το Κατάρ-Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου», αναφέρει το δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας.

Την είδηση αναπαράγει και η βρετανική Daily Mail, αναφερόμενη στη σύλληψη της ευρωβουλευτού. Μάλιστα όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, 44 ετών, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου ανακοίνωσε τις προηγούμενες συλλήψεις αφού ανακαλύφθηκαν 600.000 ευρώ σε μετρητά.

Σημειώνεται πως η είδηση της έρευνας κατά της Εύας Καϊλή είναι πρώτο θέμα σε σειρά ευρωπαϊκών ΜΜΕ. Κοινώς έχει γίνει παγκόσμιο θέμα μέσα σε λίγες ώρες.

Πληροφορίες από το Documento

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading