Χαμόγελο του Παιδιού:«Θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις»

Σε χθεσινή ανάρτηση αναφερθήκαμε σε επικείμενη έρευνα στην ΜΚΟ-Χαμόγελο του παιδιού καθώς και σε άλλες αντίστοιχες ΜΚΟ, με προτεραιότητα όμως στην συγκεκριμένη οργάνωση που διαχειρίζεται εκατομμύρια.

Χαμόγελο του Παιδιού:«Θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις»

Η οργάνωση με σημερινή της ανακοίνωση που αλιεύσαμε από την εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ δηλώνει έτοιμη στον έλεγχο και ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές, προκειμένου να δώσει όλες τις απαντήσεις. Πριν όμως δούμε τι ακριβώς απάντησε, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα προήλθε από το βήμα της Κυριακής, όπου αναφέρει ότι η οργάνωση εμφανίζει πλεόνασμα 6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα υπάρχουν δείγματα ελλιπούς και προβληματικής διαχείρισης σε αρκετά από τα 230 ακίνητα που έχουν παραχωρηθεί την τελευταία 25ετία στο «Χαμόγελο».

Το δημοσίευμα απευθύνει πέντε ερωτήματα στη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς στο πρωτοσέλιδο του αναφέρει ότι, παρά τα διαθέσιμα 6,2 εκατ. ευρώ δηλώνονται «προβλήματα επιβίωσης» και ότι από δωρέες έχουν εισπραχθεί 10-14 εκ. ευρώ. Παράλληλα, παρουσιάζει τους ισολογισμούς της ΜΚΟ, την υπόθεση της Νέας Ηρακλείτσας, αλλά και την προστριβή με την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε την απάντηση της ΜΚΟ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, με τίτλο «Στο μικροσκόπιο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”»:

Ενημερώνει ότι πρόκειται να αποστείλει εντός της μέρας σχετικό Δελτίο Τύπου, δίνοντας αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ένα από τα «πέντε ερωτήματα» που τίθενται.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ ο Οργανισμός καλεί σε Συνέντευξη Τύπου όλους τους δημοσιογράφους και λοιπούς ενδιαφερόμενους στους χώρους του Οργανισμού (Γαρυττού 80 – 15343 Αγία Παρασκευή), κατά την οποία ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κώστας Γιαννόπουλος, από κοινού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα απαντήσουν αναλυτικά και τεκμηριωμένα».

Πληροφορίες από το έθνος

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.