Η Αγγελική Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσχωρεί η ανεξάρτητη βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου, που είχε εκλεγεί με το ΜΕΡΑ25 και ανεξαρτητοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου του 2022.

Η Αγγελική Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, που είχε συνάντηση μαζί της. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγραψε: «Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!».

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει 87 βουλευτές. Για την προσχώρηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής με επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλα Κωνσταντίνο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Αγγελική Αδαμοπούλου, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής έστειλε και η κα Αδαμοπούλου.

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλα Κωνσταντίνο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, σας ενημερώνων ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αυγή

Loading

2 thoughts on “Η Αγγελική Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.