Το Κέντρο Υγείας στην Σάμο επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Σάμου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου με μέλη του συνδυασμού του, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του κ. Χρ. Παπακοσμά, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο, όσο και για τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την αναβάθμιση του.

Το Κέντρο Υγείας στην Σάμο επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου

Ο κ. Παπακοσμάς αναφέρθηκε στις πιέσεις που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε ότι, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας υπερέβαλαν εαυτούς προσπαθώντας να ανταποκριθούν στις τεράστιες ανάγκες που προέκυψαν λόγω και της πανδημίας.

«Η υγεία και ο τρόπος που αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεί δείγμα πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Για εμάς αποτελεί μια πολύ σημαντική προτεραιότητα και η σημερινή ενημέρωση αποτελεί το πρώτο βήμα για μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουμε σκοπό να κάνουμε από πλευράς Δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε παράλληλα ότι το δημοτικό συμβούλιο και στο παρελθόν έχει συχνά λάβει πρωτοβουλίες για μείζονα ζητήματα στον χώρο της υγείας και δήλωσε ότι αυτό αποτελεί πεποίθησή του συνδυασμού του, κάτι που θα πρέπει να γίνεται συνεχώς και προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Ο υποψήφιος δημοτικός συνδυασμός Ανατολικής Σάμου δεσμεύτηκε ότι στο άμεσο μέλλον θα επισκεφθεί και το Νοσοκομείο ενώ επαφές θα προγραμματιστούν και με τον Ιατρικό Σύλλογο του νησιού προκειμένου να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα των προβλημάτων.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.