Ανακοίνωσε τον υποψήφιο δήμαρχο η δημοτική παράταξη “ΑΝΑΤΡΟΠΉ”

Για τρίτη φορά η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Ανακοίνωσε τον υποψήφιο δήμαρχο η δημοτική παράταξη “ΑΝΑΤΡΟΠΉ”

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου έχει συνεχή αυτοδιοικητική πορεία ως επικεφαλής παράταξης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 στον ενιαίο Δήμο Σάμου και από το 2019 στον νέο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Σε σχετική ανακοίνωση της η “Ανατροπή”, υπογραμμμίζει ότι παραμένει σταθερή στις αξίες και τα ιδανικά της, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη, πάντα με εφικτές προτάσεις, με στόχο και όραμα για ανάπτυξη.

«Βασικές αρχές που όλοι πρέπει να υπηρετήσουμε και υποδομές που πρέπει να δημιουργήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τις χρόνιες ανάγκες που δυστυχώς είναι ακόμα επίκαιρες: δημοκρατία, συμμετοχικές διαδικασίες, ποιότητα ζωής, νέα σχολεία, βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί, συγκοινωνία, οδικό δίκτυο, αγροτική οδοποιία, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, καθαριότητα, ανακύκλωση, ασφαλές πόσιμο νερό, αθλητικές εγκαταστάσεις, πρωτογενής τομέας, σφαγείο, εμπόριο, αναβάθμιση τουριστικού προϊόντος, όπως και άλλα πολλά.

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι της δημοτικής μας παράταξης έχουν προγραμματισμό και όραμα για την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Είναι άφθαρτοι, δεν είναι άτομα του παρελθόντος, των συμφερόντων, των πελατειακών σχέσεων και του πολιτικού κατεστημένου. Άτομα έτοιμα για την ανατροπή και την δημιουργία σταθερών βάσεων για έναν Δήμο φιλικό στους κατοίκους και στους επισκέπτες του. Έναν τόπο με υποδομές για ανάπτυξη και δημιουργία, ώστε οι νέοι άνθρωποι να μένουν στον τόπο τους και να μην ερημώνει το νησί μας.

Η “Ανατροπή” είναι εδώ με λύσεις στις χρόνιες αγκυλώσεις του τόπου και είναι ανοιχτή σε όλους αυτούς που πραγματικά θέλουν να κάνουν την αλλαγή με μία διαφορετική και ουσιαστική προσέγγιση για την πρόοδο του νησιού μας», σημειώνει χαρακτηριστικά η Δημοτική Παράταξη.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.