Θρίλερ στον αέρα

Αεροπλάνο απογειώθηκε από αεροδρόμιο της Πολωνίας με προορισμό την χώρα μας, συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Λίγη ώρα όμως μετά την απογείωσή του το αεροπλάνο και εφόσον ήταν στον αέρα, ειδοποίησε για βόμβα. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένα θρίλερ.

Θρίλερ στον αέρα

Απογειώθηκαν μαχητικά αεροσκάφη, όπου συνόδευσαν το αεροπλάνο της Ryanair σε όλη του την διαδρομή. Το αεροπλάνο είχε 192 επιβαίνοντες. Η Ουγγαρία αρχικά έδωσε εντολή, για όσο το αεροπλάνο βρίσκονταν στον δικό της εναέριο χώρο, μαχητικά αεροσκάφη να συνοδεύουν το αεροπλάνο. Το ΝΑΤΟ προχώρησε σε ενημέρωση από το FIR της Βορείου Μακεδονίας. Από τη στιγμή που το αεροπλάνο μπήκε σε FIR που ελέγχεται από την ελληνική αεροπορία, απογειώθηκαν F-16, όπου συνόδευαν το αεροπλάνο μέχρι την τελική του προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τηρήθηκε όλο το σχετικό πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις. Το αεροπλάνο πήγε στο αεροδρόμιο ακολουθώντας την γραμμή πάνω από την θάλασσα, προσγειώθηκε και αμέσως εκκενώθηκε. Οι πυροτεχνουργοί ανέμεναν στο αεροδρόμιο και αμέσως μετά την γρήγορη εκκένωση ξεκίνησαν τις σχετικές εργασίες. Σημασία έχει πως δεν θρηνήσαμε θύματα, από κει και πέρα αναμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις για να δούμε εαν η βόμβα ήταν μέρος μιας κακόγουστης φάρσας ή εξουδετερώθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

One thought on “Θρίλερ στον αέρα

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock