Π.Τσαπανίδου: «Στις μάχες που έρχονται θα πορευτούμε με την αλήθεια»

Π.Τσαπανίδου: «Στις μάχες που έρχονται θα πορευτούμε με την αλήθεια»

«Στη μάχη που έρχεται θα πορευτούμε με την αλήθεια, με αυτήν θα πάμε τους επόμενους μήνες. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη έντιμα, με την αλήθεια και τις θέσεις μας», είπε η Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξη της στον Alpha και τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για τη ζωή της, τη διαδρομή στη δημοσιογραφία και την απόφασή της να αναλάβει τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτήρισε μεγάλη ευθύνη την εκπροσώπηση ενός ολόκληρου κινήματος «που θέλει να φέρει την αλλαγή στην κοινωνία», για να τονίσει: «αν μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, θα ήταν την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα μας να την αναλάβουμε, σίγουρα πηγαίνοντας στην κάλπη να ψηφίσουμε, αφήνοντας στην άκρη την αντίληψη του “όλοι ίδιοι είναι”».

Είπε ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν προβάλλονται στα ΜΜΕ στον χώρο και τον χρόνο που θα αναλογούσε στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι δική της δουλειά είναι να προσπαθήσει να δημιουργήσει χώρο, προβάλλοντας τις απόψεις και το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «όλα αυτά που θα φέρει ο Αλέξης Τσίπρας». «Δεν γίνεται να βγαίνει μόνο μία φωνή κυβερνητική και να μη φιλοξενείται και η άλλη άποψη. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Πρέπει, λοιπόν, να διεκδικήσουμε να αλλάξει», τόνισε η κ. Τσαπανίδου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.