ΣΥΡΙΖΑ: «Θεσμοθέτηση πλαισίου επιβραβεύσεων μαθητών, που διακρίνονται σε καινοτόμες δράσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων»

ΣΥΡΙΖΑ: «Θεσμοθέτηση πλαισίου επιβραβεύσεων μαθητών, που διακρίνονται σε καινοτόμες δράσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων»

33 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Σεβαστάκης, ζητούν την εξέταση και θέσμιση ενός πλαισίου παροχών κατ’ αντιστοιχία με τις προβλεπόμενες παροχές σε διακρινόμενους αθλητές, και σε μαθητές ή ομάδες μαθητών, που διακρίνονται σε εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία προωθούν τομείς όπως η έρευνα και η καινοτομία και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σύμφωνα με την Ερώτηση:

«Κατ’ αντιστοιχία με τους αθλητές, μπορεί και πρέπει να διαμορφωθεί ένα παραπλήσιο πλαίσιο επιβραβεύσεων για μαθητές και μαθήτριες, που διακρίνονται και σε άλλους τομείς, όπως η καινοτομία. Το πλαίσιο αυτό αναμφισβήτητα θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν την κριτική σκέψη, το ομαδικό πνεύμα, τη γνώση για την τεχνολογία και άλλες δεξιότητες.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  • Προτίθεται να εξετάσει, τη θεσμοθέτηση ενός πλαισίου επιβράβευσης μαθητών ή ομάδων μαθητών, που διακρίνονται σε επιλεγμένα από τα αρμόδια όργανα του Υπουργείου εκπαιδευτικά προγράμματα προωθητικά, μεταξύ άλλων, της έρευνας και της καινοτομίας;

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading