Σύλληψη στη Σάμο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ποινική δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ακόμη ατόμου – ημεδαπού, για παράβαση της ίδιας νομοθεσίας.Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς σε οικία στη Σάμο και όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, είχε στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι, το έτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση άτομο ενέχεται σε περιστατικό άσκοπων πυροβολισμών, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο πενθήμερο στη Σάμο.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τη συγκεκριμένη υπόθεση, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν επίσης 24 φυσίγγια, 3 ανιχνευτές μετάλλων και 3 κάλυκες.

Οι ανιχνευτές μετάλλων (με παρελκόμενα είδη αυτών), για τους οποίους εξετάζεται το σύννομο της κατοχής, το κυνηγετικό όπλο, τα φυσίγγια και οι κάλυκες κατασχέθηκαν.

Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock