Εγκαίνια του κέντρου νεότητα για ευάλωτες οικογένειες από τον Δήμο Δυτικής Σάμου

Εγκαίνια του κέντρου νεότητα για ευάλωτες οικογένειες από τον Δήμο Δυτικής Σάμου

Mία νέα υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, εγκαινίασε ο Δήμος Δυτικής Σάμου. Πρόκειται για το Κέντρο Κοινότητας, που απευθύνεται στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες το οποίο υλοποιήθηκε από το Δήμο Δυτικής Σάμου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Τα εγκαίνια του πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄Βαθμού, εκπρόσωποι σωματείων – φορέων και πλήθος κόσμου.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που σκοπός του είναι η υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Σάμου στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και τις Υπηρεσίες», τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου αμέσως μετά το κόψιμο της κορδέλας με την ευχή να είναι καλοτάξιδη η υπηρεσία.

Να σημειώσουμε ότι το Κέντρο Κοινότητας έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένο προσωπικό συγκεκριμένων ειδικοτήτων ( ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΤΕ ΚΟΙΝ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ και ΔΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ) το οποίο είναι έτοιμο να παρέχει υπηρεσίες στήριξης και κοινωνικής ένταξης σε όλους τους δημότες καθημερινά από τις 08:00 έως και τις 16:00 μ.μ. ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22730 20144.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading