Κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας στη Σάμο

Kλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι ιδιωτικοί και δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί της Ανατολικής και Δυτικής Σάμου με απόφαση των δημάρχων Γιώργου Στάντζου και Αλέξανδρου Λυμπέρη αντίστοιχα.

Κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας στη Σάμο

Την απόφαση αυτή έλαβαν για την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την Σάμο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το μήνυμα μέσω του 112 από την Πολιτική Προστασία αναμένεται να επικρατήσουν ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι ειδικά κατά τις πρωινές ώρες μετά από σχετική ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας. Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται γύρω στις 4 τα ξημερώματα να πλήξει τη Δυτική Σάμο με βροχόπτωση που θα αγγίξει τα 40 εκ. ύψος και θα επεκταθεί ως τις 8 το πρωί στην Ανατολική Σάμο. Σε επιφυλακή βρίσκονται, το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Σάμου, οι Δήμοι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Μήνυμα 112 στα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου

Πληροφορίες από την ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.