Ετοιμάζοντάς τη βαλίτσα για διακοπές

Έρχεται καλοκαίρι και θέλετε να πάτε διακοπές. Αλλά τι πρέπει να πακετάρετε;

Ετοιμάζοντάς τη βαλίτσα για διακοπές

Μαζέψτε μόνο τα απαραίτητα. Βεβαιωθείτε ότι ό,τι παίρνετε μαζί σας είναι ελαφρύ και όχι ογκώδες. Αν πετάτε, τότε αποφύγετε να πάρετε μεγάλες βαλίτσες- μπορεί να είναι δύσκολο να τις μεταφέρετε στο αεροδρόμιο, ειδικά αν υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει στην ουρά.

Εάν πρόκειται να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας είναι σωστά συσκευασμένες. Πρώτα απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι επισημασμένα με το όνομα και τη διεύθυνσή σας σε περίπτωση που χαθούν ή καταστραφούν. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν έχουν μέσα αιχμηρά αντικείμενα όπως μαχαίρια ή ψαλίδια – αυτά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στην ίδια τη βαλίτσα καθώς και στην περιουσία άλλων ανθρώπων αν τύχει να χτυπηθούν κατά τη μεταφορά!

Εάν υπάρχει κάτι εύθραυστο μέσα στις βαλίτσες (https://www.samsonite.gr/el-gr/valitses-taksidiou-kampinas) σας, τότε τυλίξτε το προσεκτικά ώστε να μην σπάσει κατά τη μεταφορά. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε να βάλετε εύθραυστα αντικείμενα σε ξεχωριστές τσάντες ή σακ βουγιάζ (https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-sak-vouagiaz), ώστε να τα έχετε κοντά σας μην καταστραφούν όταν μετακινούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι όπου κι αν πάτε, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει τα πάντα εκ των προτέρων. Εάν ταξιδεύετε σε μια ζεστή χώρα, βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά, όπως βαμβάκι ή λινό. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε δροσεροί κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα σας αποτρέψει από το να ιδρώνετε πολύ τη νύχτα. Επίσης, σκεφτείτε να πάρετε μαζί σας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και αντηλιακό – είναι απαραίτητο μέρος κάθε εξοπλισμού διακοπών!

Τι ρούχα πρέπει να πακετάρω;

Τα καλοκαιρινά ρούχα είναι συνήθως ελαφριά και πολύχρωμα. Θα χρειαστείτε μαγιό, σορτς, μπλουζάκια και άλλα casual ρούχα για τις δραστηριότητες της ημέρας. Ένα ελαφρύ μπουφάν ή αδιάβροχο είναι καλό για τα βράδια, ειδικά όταν πέφτει η θερμοκρασία. Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν πετσέτες, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε μαζί σας τις δικές σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία ή να κολυμπήσετε στη φύση, τότε πάρτε μαζί σας και μερικά παλιά αθλητικά παπούτσια ή παπούτσια πεζοπορίας και κάλτσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τα βγάλετε πριν μπείτε σε οποιοδήποτε κτίριο (π.χ. εκκλησίες). Και μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου σας! Προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες που μπορεί να προκαλέσουν οφθαλμικές παθήσεις αργότερα στη ζωή σας.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.