Κυριακή και κάθε Κυριακή 2

Γράφει η Χαρούλα Κοτσάνη

(εμπνευσμένες από δω και πέρα ως τις εκλογές απ΄ όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου…)

Το ξύπνημα της Κυριακής είναι από τα ωραιότερα για όσους πιστεύουν βεβαίως στην απόλαυση αυτής της συγκεκριμένης ημέρας! Μπορεί να ξυπνήσεις με το άρωμα του καφε που φτάνει απ΄ την κουζίνα, ή  με την καμπάνα της εκκλησιάς ή με ένα τραγούδι στον 105,5 [ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, τις Κυριακές  έχει ωραία μουσική]  ή με το μεγάφωνο του παλιατζή που όλα τα μαζεύει ως και τις παλιές «μπανιάρες» ή μ΄ έναν άσχετο ήχο του δρόμου πάντως όχι με το ξυπνητήρι…

Το στρώμα άβολο, τον τελευταίο καιρό σου θυμίζει πως κι αυτό γέρασε, τα ελατήρια σε ενοχλούν με το παραμικρό γύρισμα αλλά δεν βαριέσαι, παίξε το και λίγο αδιάφορος, τόσα έχουμε προς αλλαγή δεν θα αρχίσουμε απ΄ αυτό! Κι εκεί που αρχίζεις να συνηθίζεις στην ανωμαλία ετούτη, αντιλαμβάνεσαι ότι το κρεβάτι σου το μοιράζεσαι καιρό τώρα και με άλλους απρόσκλητους μουσαφιραίους…

Είναι πολλοί και μικροί σχεδόν αόρατοι για τα δικά σου μάτια που πάσχουν από πρεσβυωπία φτάνοντας στην ώρα της και ολίγον μυωπία… τους νοιώθεις όμως αφού τσιμπούν το δέρμα σου προκαλώντας έντονη φαγούρα σε όλο σου το κορμί,  σε ταλαιπωρούν εδώ και μερικά χρόνια που κατά σατανική σύμπτωση είναι τόσα όσα μας κυβερνάει μια συγκεκριμένη οικογένεια οι λεγόμενοι «Κιμικίδες» ή επιστημονικότερα Cimicidae.

Πρόκειται για νυκτόβια, άπτερα παρασιτικά έντομα με το κοινό όνομα ΚΟΡΙΌΣ καφετί χρώματος που όταν συνθλιβούν εκπέμπουν μια άσχημη μυρωδιά … γέμισε το «Βασίλειο» από τέτοια παρασιτικά ζωύφια τα οποία  χώνονται και γεννοβολούν παντού!

Έχουμε και λέμε: κοριοί στα τηλέφωνα και στα στρώματα, ψείρες στα τριχωτά μέρη, ψύλλοι στα αυτιά και στους στάβλους των Ανακτόρων, βρωμούσες όπου υπάρχει υπουργείο και χρηματοκιβώτιο!!!

Ο Βοσκόπουλος τραγούδησε από τους πρώτους τις κατασκοπευτικές τους ιδιότητες:

«ψύλλοι στ΄ αυτιά μου μπήκανε

πως κάποιος “άλλος”  ήτανε

κι αν είναι αλήθεια, δυστυχώς κυρά μου,

στη Μάνα σου ολοταχώς»!

Οι Κιμικίδες που λέτε ως είδος πολλαπλασιάζονται ταχύτατα, εξαπλώνονται παντού και ζουν με παρασιτικό τρόπο εις βάρος όλων των υπολοίπων οργανισμών. Τρέφονται ρουφώντας το αίμα μας,  έχουν μια έφεση στην εξουσία και μία έλξη στα ταμεία του Κράτους!  Όταν θυμώνουν εξοργίζονται τόσο που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο, είναι ικανοί να ξεθεμελιώσουν σωριάζοντας με κρότο ολόκληρο κάστρο!

Για την επιβίωσή τους χρησιμοποιούν τις δαγκάνες κι ένα δηλητήριο το οποίο εκτοξεύουν σε μεγάλο μήκος εναντίον οποιουδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την ύπαρξή τους!

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της οικογένειας είναι η «μεταμόρφωση» που υφίστανται όλα τα μέλη της από την αρχή κιόλας της ζωής των. Αυτός ο μηχανισμός τους επιτρέπει να επιβιώνουν σε όλα τα περιβάλλοντα αν και προτιμούν το ασφαλές γι΄ αυτούς αυταρχικό και πέρα για πέρα αντιδημοκρατικό χώρο που φροντίζουν να τον περιποιούνται κατά τρόπο νομοθετικό …

Ο μεγαλύτερος εχθρός τους ήταν και παραμένει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για τούτο όπως μπορούν την πολεμούν με έντονο πάθος και διαχρονικό μίσος! άλλοτε με πρόσκαιρες συμμαχίες , άλλοτε με όπλα που εφευρίσκουν, άλλοτε με απροκάλυπτες απαγορεύσεις φτάνουν ακόμα να κλείνουν αστραπιαία τα στόματα εκείνων που οφείλουν να μιλούν απειλώντας τους και με ποινές κάθειρξης, μεθερμηνευόμενο: φυλακή!!!

Αυτή η δυσοσμία η ονομαζόμενη και «κοριίλα» αναδύεται σχεδόν από κάθε γωνιά της Πολιτείας με επικίνδυνες για την υγεία όλων ΜΑΣ συνέπειες!…

Η απολύμανση κι η απεντόμωση γίνεται με ένα συγκεκριμένο και δοκιμασμένο εντομοκτόνο το οποίο θα λειτουργήσει μια κι έξω από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ των εκλογών όποτε κι αν τις αποφασίσει ο «Μεγαλο/Κοριός» και Βασιλέας του Βασιλείου: των κοριών, των ψειρών, των ψύλλων και των βρωμουσών….

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.