10.500 ΕΥΡΩ για τις Απόκριες στην Χίο

Πίστωση ύψους 10.500 € για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο της Χίου εγκρίθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, 1/2/23, της Οικονομικής Επιτροπής.

10.500 ΕΥΡΩ για τις Απόκριες στην Χίο

Το έργο θα δοθεί με απευθείας ανάθεση και σύμφωνα με την εισήγηση που καταψήφισαν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Χίος Μπροστά» Σταμάτης Σαραντινός, θα το πραγματοποιήσουν «άνθρωποι με πείρα και εμπειρία χρόνων στον χώρο της διασκέδασης θα αναλάβουν και θα φέρουν εις πέρας όλα εκείνα που οι άνθρωποι του Δήμου σκέφτηκαν και σχεδίασαν».

Οι σχετικές εκδηλώσεις θα γίνουν το διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου στην πλατεία Βουνακίου και στην οδό Απλωταριάς, στην πόλη της Χίου.

Δίκη για το δυστύχημα με τη μπασκέτα

Εν τω μεταξύ η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Χίου ενέκρινε την πίστωση ποσού για τη μετακίνηση του πραγματογνώμονα για την υπόθεση του δυστυχήματος στη Δασκαλόπετρα, όταν σκοτώθηκε 19χρονος από πτώση μπασκέτας τον Αύγουστο του 2019. Η δίκη μετά από αναβολή θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Αντιπαράθεση για τα έξοδα κίνησης

Αντιπαράθεση στην οικονομική Επιτροπή και για το θέμα της κάλυψης των δαπανών για τις μετακινήσεις αιρετών, με τον κ. Σαραντινό να τονίζει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτά τα «ταξίδια», και τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Κώστα Βεργίνα, να απαντά ότι ο ίδιος από την πλευρά του ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για τον τουρισμό σε συνεργασία με το γραφείο Τουρισμού πάντα ενημερώνει για τα αποτελέσματα αυτών των μετακινήσεων. Προκαλώντας δε τον σύμβουλο του «Χίος Μπροστά» αν νομίζει ότι πρόκειται για… ταξίδια αναψυχής να τον εξουσιοδοτήσουν ώστε να πηγαίνει ο ίδιος.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.